Een persoonlijke fles wijn als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk voor uw bedrijf? Denk dan eens aan wijn met een eigen etiket. U kunt kiezen voor een eigen foto, logo en een persoonlijke tekst om het geschenk net iets extra’s te geven. Bij uwWijnetiket.nl maken we het ontwerp voor uw bedrijf, u hoeft dus niet zelf aan de slag. Binnen 24 uur ontvangt u gratis een digitale impressie van het eindresultaat. We passen dit ontwerp helemaal aan tot u volledig tevreden bent.

Werkwijze
Op onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarna zullen we contact met u opnemen. Vervolgens maken we kosteloos een digitale impressie van het etiket, dat helemaal naar uw wensen wordt aangepast.

Levertijd
Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp, ontvangt u het eindproduct binnen vijf werkdagen op uw locatie. Indien u de flessen wijn op kortere termijn wilt ontvangen, kunt u gerust even contact opnemen met ons, via e-mail, telefoon of chat. Dan zorgen wij ervoor dat u de wijn zo spoedig mogelijk in uw bezit heeft. Bij spoedorders kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.  

Verzendkosten
uwwijnetiket.nl rekent geen verzendkosten. De verzendkosten zijn verwerkt in de prijzen van de wijnen. Voor opdrachten buiten Nederland zijn de verzendkosten in overleg.

Alle bedragen zijn inclusief bedrukkingskosten, waardoor u nooit onvoorziene kosten hebt.

Kerstpakket
Een persoonlijke fles wijn met uw eigen logo erop is uitermate geschikt om toe te voegen aan een kerstpakket. Voeg een persoonlijke tekst toe op uw etiket om te laten zien dat u moeite doet voor uw zakenrelatie en/of medewerkers.

Soorten wijn
Bij uwwijnetiket.nl hebt u een ruime keuze uit verschillende wijnsoorten, geschikt voor elke gelegenheid. Houdt uw zakenrelatie van rode wijn? Kies dan een fruitige Merlot of een krachtige Cabernet Sauvignon uit Frankrijk. Indien u kiest voor witte wijn, hebt u onder andere de keuze uit een romige Chardonnay, een zomers frisse Sauvignon Blanc of een exotische Collombard. Ook hebben wij een heerlijk zomerse rosé of feestelijke mousserende wijnen.

U kunt de wijn al laten verpakken vanaf € 0,75. Diverse verpakkingsmogelijkheden van wijnzakken tot luxe houten kisten.

Een wijnkist kunt u voor € 6 uw logo of een persoonlijke boodschap laten graveren.

Voor speciale gelegenheden hebben we mousserende wijnen in ons assortiment zoals Cava of Prosecco. Al onze wijnen zijn met zorg geselecteerd en getest door Erwin Teunissen, eigenaar van drankengroothandel Vinivo.

Bedrukkingsmogelijkheden
De voorzijde van het etiket wordt geheel aangepast aan uw wensen. Het etiket reflecteert de huisstijl van uw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg uw logo toe, kies de juiste kleuren voor uw bedrijf en selecteer een lettertype dat het meest geschikt is. Of schrijf een persoonlijke boodschap voor uw zakenrelatie. De achterzijde van de fles bevat een standaard etiket met daarop de naam, afkomst, het alcoholpercentage en de beschrijving van de wijn. Zo weet uw zakenrelatie direct waarmee de specifieke wijnsoort goed te combineren is. Desgewenst voegen wij een wijnomschrijving toe aan uw pakket.

met deze wijnomschrijving weet de ontvanger exact wat hij van de wijn kan verwachten en bij welke gerechten de wijn gekoppeld kunnen worden.

Formaat etiket
Elke fles wijn krijgt een etiket van 74 x 105 mm. Voldoende ruimte voor uw foto, logo en gepersonaliseerde tekst.

Geef van te voren door of u een staand of liggend etiket wenst.